صادرات

در تجارت بین‌الملل، صادرات (به انگلیسی: Export) کالا یا خدماتی است که در یک کشور تولید می‌شود و به کشور دیگری فروخته می‌شود.فروشنده این کالاها و خدمات یک صادرکننده است. خریدار خارجی واردکننده است.

 

صادرات چیست؟

 

در این مقاله سعی میکنیم مفهوم کلی صادرات را به شما یاد دهیم و همچنین اعلام امادگی کنیم که شرکت کیمیا تجارت بهنام اماده است با شما عزیزان در جهت صادرات کالای شما در بازارهای بین المللی همکاری های لازم را داشته باشد.در ضمن شما عزیزان میتوانید با کلیک در اینجا راه های ارتباط با شرکت را بدست اورید

 

 

مفهوم اولیه صادرات

 

بصورت کلی صادرات یعنی اینکه کالایی از یک کشور به کشور دیگر جت معامله انتقال داده  شود.شاید چند سال قبل مفهوم صادرات در اقتصاد زیاد جا باز نکرده بود ولی امروزه حرف از قدرت صادراتی کشورها مطرح است بدین معنی که هر کشوری که  بیشتر صادرات داشته باشد از قدرت اقتصادی بیشتری برخوردار است
برای نمونه کشور چین که با افزایش میزان صادرات خود توانسته نبض اقتصاد دنیا را در دست بگیرد و غول هایی همانند امریکا را پشت سر بگذارد.
پس به این نتیجه رسیدیم که قدرت صادراتی یعنی قدرت اقتصادی و همین یک موضوع کافیست تا اهمیت صادرات برایمان مشخص شود بنابراین شما عزیزان اگر کالایی تولید و یا تامین میکنید که قابلیت صادرات دارد کافیست با شرکت ما در ارتباط باشید تا به شما راهنمایی های لازم داده شود.

 

استراتژی صادرات

 

استراتژی صادرات به ارسال کالاها به مکان‌ها یا کشورها ی دیگر برای فروش یا معاوضه‌است. در اقتصاد، یک کالای صادره یا هر کالای خوب از یک کشور تا کشور دیگر در یک شیوه مشروع، به‌طور نمونه برای استفاده در صنعت جابه‌جا شده‌است.

 

مزایا

 

از هزینه های ایجاد عملیات تولید در کشور هدف جلوگیری می کند.

ممکن است به یک شرکت در دستیابی به اثرات منحنی تجربه و اقتصاد موقعیت در کشور خود کمک کند.از مزایای مالکیت می توان به دارایی های شرکت، تجربه بین المللی و توانایی تولید محصولات ارزان قیمت یا متفاوت اشاره کرد. مزایای موقعیتی یک بازار خاص ترکیبی از هزینه ها ، پتانسیل بازار و ریسک سرمایه گذاری است. مزایای بین المللی سازی مزایای حفظ شایستگی اصلی در شرکت و اتصال آن در زنجیره ارزش است نه مجوز ، برون سپاری یا فروش آن.

صادرات همچنین در اقتصاد تأثیر دارد. مشاغل در جایی که از مزیت رقابتی برخوردار باشند کالاها و خدمات را صادر می کنند. این بدان معنی است که آنها از هر کشور دیگری در تهیه آن محصول بهتر هستند یا به دلیل آب و هوا یا موقعیت جغرافیایی و غیره توانایی تولید طبیعی دارند.

 

تعرفه‌ها

 

تعرفه مالیاتی است که برای کالای خاص یا مجموعه کالاهای صادر شده یا وارد شده به یک کشور ایجاد می‌شود

و مانعی اقتصادی در تجارت ایجاد می‌کند.زمانی که تولیدکنندگان داخلی در رقابت با کالاهای وارداتی مشکل داشته باشند ممکن است از تعرفه استفاده شود.

برخی از صنایع از حفاظتی برخوردار می‌شوند که تأثیر مشابهی با یارانه‌ها دارد. تعرفه‌ها انگیزه‌های صنعت را برای تولید سریعتر، ارزان‌تر و با کارایی بیشتر کاهش می‌دهند و باعث کاهش رقابت صنایع می‌شوند.

دلیل سوم استفاده از تعرفه جلوگیری از دامپینگ است. دامپینگ روشی است که یک تولیدکننده کالای خود را با ضرر صادر می‌کند

تا رقبای نوپا یا با توان مالی ضعیف تر را ورشکسته کند، و برای خود یک بازار انحصاری ایجاد کند. حالت دیگر دامپینگ زمانی است

که صادرکننده قیمت کالای خود را در بازار صادرات نسبت به بازار داخلی کمتر قرار می‌دهد.

هدف و نتیجه مورد انتظار از تعرفه‌ها تشویق مردم به استفاده از کالاهای داخلی به جای کالاهای معادل خارجی است.

تعرفه‌ها می‌تواند بین کشورها تنش ایجاد کند. به عنوان مثال می‌توان به تعرفه فولاد ایالات متحده در سال ۲۰۰۲ اشاره کرد، و زمانی که چین تعرفه ۱۴ درصدی را برای قطعات خودرو وارداتی وضع کرد. چنین تعرفه‌هایی معمولاً منجر به شکایت در سازمان تجارت جهانی (WTO) می‌شود که مقرراتی را تنظیم می‌کند و تلاش می‌کند تعارضات تجاری را حل کند.در صورت عدم رضایت، کشور صادر کننده می‌تواند تعرفه ای را برای واردات از کشور دیگر تعیین کند.

 

ارتباط با ما

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم

شما عزیزان می توانید به یکی از روش های زیر با شرکت بازرگانی بین المللی کیمیاتجارت بهنام در ارتباط باشید.

شماره واتساپ تجاری شرکت :00989022311383

شماره همراه : 09056675217

ایمیل : info@oskartrading.com

آدرس : ایران،شیراز،مجتمع خلیج فارس،پلاک 4472

  • تاریخ انتشار : 2022-02-06
  • نظرات : بدون نظر
  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :