قیر

نحوه خرید قیر صادراتی

 

باسلام خدمت مشتریان عزیز شرکت بین المللی کیمیا تجارت بهنام در این صفحه قصد داریم همه اطلاعات مربوط به خرید قیر و تامین آن را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

قیر چیست؟ و انواع کاربردهای آن

 

قیر ماده‌ای است سیاه رنگ و خمیری  شکل که در عایقکاری  رطوبت  و ساخت آسفالت  کاربرد دارد. قیر انواع گوناگونی دارد

که هر یک از انواع آن، دارای کاربرد خاصی است.

قیر از مشتقات نفت است.

و اغلب در پالایشگاه نفت تولید می‌شوند.

قیر ماده‌ای هیدروکربنی است به رنگ سیاه تا قهوه‌ای تیره که در سولفید کربن  و تتراکلرید کربن کاملاً حل می‌شود. قیر در دمای محیط، جامد  است. اما با افزایش دما، به حالت خمیری درمی‌آید و پس از آن مایع  می‌شود.

کاربرد مهم قیر به علت وجود دو خاصیت مهم این ماده است؛

 

* نفوذناپذیری در برابر آب

* چسبندگی

قیر معمولاً از تقطیر  نفت خام  به دست می‌آید. چنین قیری قیر نفتی  یا قیر تقطیری  نامیده می‌شود. قیر نفتی محصول دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر  است.

در مرحله نخست تقطیر،

 

مواد سبک مانند بنزین  و پروپان  از نفت خام جدا می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به یک اتمسفر (واحد)  انجام می‌شود. در مرحله دوم نیز ترکیبات سنگین مانند گازوئیل و نفت سفید خارج می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به خلاء صورت می‌پذیرد. در نهایت مخلوطی از ذرات جامد بسیار ریز به نام آسفالتن  باقی می‌ماند که در ماده سیال گریس‌مانندی به نام مالتن  غوطه‌ور است.

انواع و منابع قیر و کاربردها

 

قیر ماده هیدروکربنی است که دارای تعریف ، ویژگی ، منابع و ویژگی های خاص می باشد . مواد قیری از نفت نیز متنوع تر هستند ،زیرا قیر علاوه بر نفت منابع دیگری نیز دارد . قیرها بسته به منشا به سه دسته زیر تقسیم  می شوند :

ا- قیرهای طبیعی

۲- قیرهای نفتی

۳- قیرهای قطرانی

قیر طبیعی

 

قیر طبیعی یک رزین هیدروکربن طبیعی است که در تاریخ معاصر مجددا” در رود بونیتا واقع در شمال شرق یوتا یافت شده است.این آسفالت طبیعی شبیه یک آسفالت نفت خام سخت شده است. معمولاً اسامی آسفالت، یوتانیت و آسفالتوم نیز برای این ماده به کار برده می شود. قیر طبیعی به مانند آسفالت طبیعی در حلالهای آلیفاتیک و آروماتیک محلول است.” بعلت سازگاری بالای این محصول، معمولاً جهت سخت کردن مشتقات نفتی رقیق نیز به کار می رود.

خصوصیات قیر طبیعی

 

 قیر طبیعی شامل طبقه ای از بیتومین های جامدی است که بعنوان آسفالتیتها شناخته شده اند و از دیگر آسفالتیتها بعلت خصوصیات ذیل متمایز می شوند:قیر طبیعی

قیر طبیعی که به نام های بنتونایت، آسفالتایت، آسفالت طبیعی، آسفالت دکوراتیو، آسفالتوم و قیر معدنی نیز

شناخته می شود، یک رزین هیدروکربن طبیعی است و بهترین عایق رطوبتی در طبیعت می باشد.

قیر طبیعی در حالت کلوخه ای

ماده ای براق، مشکی و بسیار ترد است و در حالت پودر میکرونیزه دارای رنگ قهو های تیره می باشد.

قیر طبیعی در زیر سطح زمین در لایه های عمودی یافت می شود.

قیر طبیعی یک ماده اولیه افزونی اصلاح کننده عایق های رطوبتی بوده که با ارتقاء تصاعدی خاصیت عایق رطوبتی، حجم دهی، نقش جایگزین مواد اولیه و افزودنی دیگر را نیز ایفا می نماید. محصولات مصرفی در مصارف بخش مهندسی عمران با توجه به ارتقا نقطه نرمی و ایجاد مقاوت بیشتر در برابر حرارت در نقش اصلاح کننده حرارتی نیز می باشد.

خصوصیات قیر طبیعی:

 

قیر طبیعی دارای خصوصیاتی از جمله قابلیت انحلال بالا در محلول های آلی، خلوص بالا و خواص ثابت، وزن مولکولی بالا و محتوای نیتروژن بالا می باشد.

قیر طبیعی یک ماده آلی˛ هیدروکربن و بهترین عایق رطوبتی در طبیعت می باشد. همچنین˛ از نقطه نرمی 130 الی 250 درجه سانتی گراد˛ بسته به نوع و کیفیت آن˛ برخوردار بوده و اهمیت آنرا در مصارف عمرانی و در باب عایق حرارتی نیز ارتقا می بخشد و به عنوان ماده اولیه و افزودنی جایگزین و اصلاح کننده در مصارف متعددی از جمله طرح های عمرانی و خصوصا راه سازی مورد مصرف قرار می گیرد.

قیرهای نفتی

 

قیرهای نفتی، قیرهای جامد و نیمه جامدی هستند که به‌طور مستقیم از تقطیر نفت خام و یا با عملیات اضافی دیگر نظیر دمیدن هوا به دست می‌آیند. قیر نفتی بازمانده یا ته‌مانده سنگین تقطیر نفت خام است . میزان قیر نفت خام از صفر تا بیش از نیمی از آن متغیر است. به‌علاوه قیرهای بدست آمده از منابع مختلف می‌توانند تفاوت‌های زیادی داشته باشند. بنابراین پالایشگاه‌های تولیدکننده قیر باید نفت خام خود را به‌دقت انتخاب کنند تا به کیفیت قیر اطمینان داشته باشند.

استحصال مستقیم قیر از نفت خام

 

تقطیر یک فرآیند اساسی در تصفیه نفت خام است. مرحله اول تقطیر تحت‌فشار اتمسفر انجام‌شده و به‌طورمعمول شامل حرارت دادن نفت خام تا دمای حدود ۶۵۰ تا ۸۰۰ درجه فارنهایت و سپس تزریق آن به داخل یک ستون جداسازی است. بدین طریق برش‌های سبک‌تر به‌صورت محصول بالای برج و ته‌مانده قیری را تحت عنوان ته‌مانده اتمسفریک می‌نامند. این اولین مرحله در کل فرآیند تصفیه است. بسیاری از نفت‌های خام حاوی درصدهای بالایی از برش‌های با نقطه‌جوش بالا هستند که نمی‌توان آن‌ها را در یک واحد تقطیر اتمسفریک تقطیر نمود. برای جداسازی این برش‌ها و تهیه قیر با مشخصه‌های موردنظر از یک برج تفکیک ثانوی که در شرایط خلأ کار می‌کند استفاده می‌گردد .

باقی‌مانده این فرآیند را تحت عنوان قیر استحصال مستقیم می‌نامند. فرآیند تولید آسفالت به‌وسیله روش تقطیر در خلأ به‌جز نفوذپذیری تأثیر بسیار اندکی روی سایر خواص قیر به‌جا می‌گذارد. منشأ نفت خام به‌کاررفته نیز تأثیر قابل‌توجهی روی خواص فیزیکی قیر استحصالی دارد.

 قیر قطرانی

 

انواع قیر از لحاظ شیمیائی طبقه بندیهای مختلفی برای قیر صورت گرفته که دو مورد از مرسوم ترین آنها طبقه بندی بر اساس طبیعی یا نفتی بودن قیر و مورد مرسوم تر بر اساس نوع منبع تامین کننده قیر یعنی نفت یا ذغال سنگ یا چوب می باشد  .

قیر قطرانی

( Tar ) قیرقطران این نوع قیر به دلیل تشابه ظاهری و کاربرد مشابه با قیر نفتی گاهی با یک اسم شناخته می شوند. چون منبع تهیه این نوع قیر با قیر نفتی متفاوت است، ترکیب  یمیائی و خواص فیزیکی متفاوتی دارد که در نتیجه یک لغت عمومی برای مایعاتی است که، Tar رفتاری متفاوت در هنگام استفاده و عملکرد در سرویس دارد از سوزاندن مواد آلی طبیعی مثل چوب یا ذغال سنگ و تقطیر تخریبی آنها در غیاب هوا می باشد. دو نوع قیر قطرانی با توجه به نوع فرآیند از سوزاندن یا کربونیزاسیون ذغال سنگ میتوان تهیه کرد : ١. یک فرآیند که حاصل آن قیری با در صدبالائی از آروماتیک ها ست قیری که در دمای ۶٠٠درجه سانتی گراد بدست می آید و دارای در صد پائین تری آروماتیک است که پس از سرد کردن بخارات و جداسازی برشهای روغنی مواد باقیمانده قیر ذغال سنگ است  .
امروزه ٩٠ % از این محصولات در چهار گروه کاربردی راهسازی، خاکه ذغال قالبی، الکترودهای ذغالی و لعاب و روکش لوله ها استفاده میگردد ولی استفاده از قیر های حاصل از ذغال سنگ پالایشگاهی در جاده ها فقط محدود به مخلوط برای پوششهای سطحی میباشد و این بدان دلیل است که این قیر ها در دمای پائین محلول تر و عملکرد بهتری دارند و در نتیجه چسبندگی بهتری ایجاد میکنند ولی ضعف اصلی این قیر ها حساسیت حرارتی بیشتر آن نسبت به قیر نفتی میباشد .

چهار کاربرد قیر قطرانی:

 

۱-راهسازی (Road Tar )

۲- خاکه ذغال قالبی (Briquettin)

۳- الکترود های ذغالی (Electrode Binder)

۴- لعاب و روکش لوله ها (Pipe Enamels)

استفاده از قیرهای حاصل از قطران تصفقه شده در جاده، فقط محدود به مخلوط قیر قطران برای پوشش های سطحی می شود. قیرهای ذغال سنگی که در این مخلوط استفاده می شوند، در دمای پایین محلول تر و عملکرد بهتری دارند. به طور کلی عقیده بر این است که چون خاصیت اسیدی Tar بالا است، چسبندگی خوبی با مصالح ایجاد می کند.

بنابراین، خیس کنندگی مصالح بهتر صورت گرفته و چسبندگی بهبود می یابد، اما به دلیل مشکلات زیست محیطی و توسعه عامل های چسبندگی شیمیایی، استفاده از قطران محدود شده است. اگر چه استفاده از قطران می تواند به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن کمتر قطران نسبت به نشت روغن و گازوییل در نواحی پارکینگ وسائل نقلیه و موارد مشابه مورد استفاده قرار گیرد، با این همه نقص اصلی قطران را می توان حساسیت حرارتی بیشتر آن نسبت به قیر نفتی دانست.

مشخصات فنی و کیفی قیر درانواع مختلف

 

با دانستن ویژگی ها و مشخصات فنی قیر میتوانید توع مرغوب را تشخیص داده و سلامت و طول عمر مفید محصول راتضمین کنید.

 

درجه نفوذ

 

هرچه میزان نفوذ بر حسب میلی متر کمتر باشد، مقاومت سخت تر و مرغوبیت و کاربرد قیر بیشتر میشود.

 

گرانروی

 

با استفاده از دستگاه سی بولت فیورل میتوان میزان روانی قیر را تشخیص داد که البته واضح است در دما های بالا روانی محصول کمتر میشوند.

آزمایش گرانروی قیر

درجه اشتعال

 

حداکثر دمایی که قیر میتواند در کارگاه تحمل کند به درجه اشتعال معروف است.

 

افت وزن

 

از مشخصات مهم و اساسی قیر است. این خاصیت معمولا در دمای 163 درجه سانتی گراد و مدت 5 ساعت(دمای پخت آسفالت) اندازه گیری میشوند.

و از دیگر مشخصات قیر میتوان شکل پذیری (انگمی)، درجه خلوص و در جه نرمی را نام برد.

 

شرکت بازرگانی کیمیا تجارت بهنام تامین کننده محصولات زیر می باشد:

 

فراورده های نفت:

ال پی جی

گوگرد

روغن پایه:

به روغنی گفته میشود که به عنوان یک پایه برای روانکار محسوب میشود. پس از اضافه کردن مواد افزودنی به روغن پایه، روانکار نهایی به دست می آید. روغن ها از لحاظ حجمی مهم ترین جزء تشکیل دهنده روانکارها می باشند واز لحاظ وزنی به طور متوسط بیش از %۹۵ فرمولاسیون یک روانکار را تشکیل می دهند. در برخی از (روغن های کمپرسور و هیدرولیک) ۹۹%روغن پایه و تنها۱% آن را مواد افزودنی تشکیل می دهند. از طرفی، برخی از روانکارها مانند سیالات فلزکاری، گریس یا روغن دنده های صنعتی شامل حدودا %۳۰ افزودنی هستند.

روغن موتور:

روغن موتور، یکی از اصلی‌ترین نیازهای هر خودرو برای داشتن عملکرد مناسب است. موتور خودرو، همچون قلب تپنده آن است و بی‌توجهی به آن، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را به خودرو شما وارد می‌کند.

روغن سبک:

27101290 کد اچ اس:روغن سبک:روغن ها ممکن است منشأ حیوانی، گیاهی یا پتروشیمی داشته باشند و فرار یا غیر فرار باشند.هنگامی که مقادیر زیادی از ارگانیسم های مرده، عمدتا زئوپلانکتون ها و جلبک ها، در زیر سنگ های رسوبی دفن می شوند،

یک سوخت فسیلی و نفت ایجاد می شود. روغن بیشتر با حفاری نفت بازیافت شده است.

(چشمه های نفتی طبیعی نادر هستند). در واقع روغَن دسته‌ای از مایعات است که با آب مخلوط نمی‌شوند، زیرا چگالی آن‌ها کمتر از آب است، بنابراین می توانند روی آب شناور بمانند.

پتروشیمی:

شیمیایی:

متانول:

متانول يا متيل الكل كه ساده ترين نوع الكل هاست با فرمول شيميايي CH3OH شناخته مي شود.

مايعي سبك، فرار و بدون رنگ و قابل اشتعال است. اين ماده بسيارسمي است به طوري كه قورت دادن يا استنشاق آن مي تواند باعث كوري يا مرگ شود متانول در توليد بسياري از محصولات نهايي مانند حلال ها، رنگ ها، پلاستيك ها و ضد يخ ها مورد استفاده قرار ميگيرد.

همچنين متانول به صورت محدود به عنوان سوخت در موتورهايي با سيستم احتراق داخلي استفاده ميشود. لازم به ذكر است كه بخش اعظم متانول توليدي در جهان صرف توليد اسيد استيك و فرمالدئيد ها MTBE مي شود.

اوره:

یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی 2CO(NH2) می باشد. این ترکیب بی رنگ، بی بو و نسبتاً غير سمي بوده و داراي حلاليت بالايي در آب مي باشد.از اوره به صورت گسترده اي در كودهاي شيميايي به عنوان يك منبع غني و مناسب نيتروژن استفاده مي شود.

در واقع بيشتر از 90 %  از توليد اوره در دنيا به منظور استفاده به عنوان كودهاي شيميايي حاوي نيتروژن مي باشد.
در كاربرد هاي عمومي اوره داراي بالاترين مقدار ازت در ميان تمامي كودهاي جامد نيتروژني مي باشد.

بر اين اساس اوره پايين ترين هزينه هاي  حمل ونقل را به ازاي هر واحد از تغذيه نيتروژني به بار مي آورد.

آمونیاک:

آمونیاک به عنوان ماده ای غیر آلی و بی رنگ،  بسیار تحریک کننده با بوی تند و خفه کننده میباشد که فرم معمول آن به صورت مایع است.

تولید مواد شیمیایی مختلف مثل نیتریک اسید  و استفاده از آنها در صنایع مختلف از جمله کاربردهای آن است.

دانستن این نکته نیز حائز اهمیت است که آمونیاک ، بخشی از چرخه نیتروژن است و از فرآیندهای باکتریایی در خاک تولید می شود. آمونیاک همچنین به طور طبیعی از تجزیه مواد آلی ، از جمله گیاهان ، حیوانات و مواد زائد حیوانی تولید می شود.

در بدن انسان نیز غذاهای حاوی پروتئین به اسیدهای آمینه و آمونیاک تجزیه می شود ، سپس تبدیل آمونیاک به اوره رخ می دهد.

وجود آمونیاک برای بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی ضروری است و از آن به عنوان پیش ماده ای برای سنتز اسیدهای آمینه و نوکلئوتید استفاده می شود.

نرمال پارافین:

نرمال پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می آید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد. ولی با انجام تصفیه، خلوص آن افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می آید.

پارا اکسیلن(p-xylene):
پارازایلن هیدروکربن آروماتیکی به تمام فرآورده هایی که درآنها یک حلقه بنزنی وجود دارد، مواد آروماتیک گفته می شود. عمده این مواد شامل بنزن، تولوئن و زایلین ها (ارتوزایلین، متازایلین و پارازایلین) است که کاربردهای بسیارگسترده ای دارد.  پارازایلن یکی از ایزومرهای زایلن است که در آن دو شاخه متیل در عرض یکدیگر و روی اتم های شماره ۱ و ۴ قرار می گیرند. پارازایلن به صورت گسترده در تولید ترفتالیک اسید برای پلی‌استر بکار برده می‌شود. محل قرار گرفتن دو شاخه متیل در عرض یکدیگر بر روی حلقه بنزن است.
اسیدنیتریک:

اسید نیتریک به عنوان آب قوی و روح نیتر شناخته می شود، که یک اسید معدنی بسیار خورنده است. این ماده به صورت ترکیب خالص بی رنگ است، اما در نمونه های قدیمی تر به دلیل تجزیه شدن در اکسیدهای نیتروژن و آب، گچ زرد پیدا می کردند. به منظور دریافت اطلاعات تکمیل تر و جهت خرید این محصول با بخش فروش شرکت بازرگانی کیمیا تجارت بهنام تماس بگیرید.

مونواتانول امین:

مونواتانول امین، یک ترکیب شیمیایی آلی با فرمول HOCH2CH2NH2 یا (C2H7NO) است. این مولکول دارای دو بخش آمینی و الکلی است یعنی هم حاوی یک آمین اولیه است و هم یک الکل اولیه دارد. اتانول آمین مایعی چسبناک و بی رنگ است و بوی آن یادآور آمونیاک است.

اتیلن گلیکول(اتان دی ئول):

29053100 کد اچ اس: اتیلن گلیکول(اتان دی ئول) یا اتیل گلایکول یا مونو اتیلن گلیکول یک ترکیب ارگانیک با ۲ فرمول C2H6O2 و CH2OH)2) است. اساساً به دو منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده به عنوان یک ماده خام در تولید الیاف پلی استر مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین برای فرمولاسیون محصولات ضدیخ استفاده می‌شود. اتیلن گلیکول مایع غلیظی (ویسکوز) بی‌رنگ و بی‌بو و شیرین مزه است.

پلیمر:

گرید فیلم
گرید فیلم با وزن مخصوص
پلی اتیلن گرید تزریقی

خدمات شرکت:

صادرات

واردات

کارگزاری

ترانزیت

شرکت بازرگانی چیست؟

شرکت بازرگانی به آن دسته از شرکت‎هایی گفته می‌شود که فعالیت اصلی و هدف آن‌ها تجارت است. در واقع موضوع فعالیت این شرکت‌ها صادرات کالا، واردات کالا، خرید، فروش و کلیه فعالت‌های بازرگانی خارجی و داخلی است.

به بیان ساده‌تر یک شرکت بازرگانی، همان کسب و کارهای بازرگانی و تجاری است که فعالیت‌هایی مانند واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز، خرید و فروش، توزیع و پخش کالا (حمل و نقل)، اخذ مجوز، مشاوره، آموزش و برخی موارد دیگر را انجام می‌دهد.

ارتباط با ما

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم

شما عزیزان می توانید به یکی از روش های زیر با شرکت بازرگانی بین المللی کیمیاتجارت بهنام در ارتباط باشید.

شماره واتساپ تجاری شرکت :00989022311383

شماره همراه : 09056675217

ایمیل : info@oskartrading.com

آدرس : ایران،شیراز،مجتمع خلیج فارس،پلاک 4472

  • تاریخ انتشار : 2022-07-26
  • نظرات : بدون نظر
  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :