گالری تصاویر

گالری تصاویر

اگر تمایل داشتید می توانید در این قسمت گالری تصاویر خودتان را قرار دهید.

این تصاویر می تواند شامل هرعکسی باشد.

ارتباط با ما

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم

شما عزیزان می توانید به یکی از روش های زیر با شرکت بازرگانی بین المللی کیمیاتجارت بهنام در ارتباط باشید.

شماره واتساپ تجاری شرکت :00989022311383

شماره همراه : 09056675217

ایمیل : info@oskartrading.com

آدرس : ایران،شیراز،مجتمع خلیج فارس،پلاک 4472

درباره ی ما

درباره ی ما:تجربه گامی به سوی کمال و نگاهی به گذشته برای پیمودن راه آینده است و تجارب مستند نمی شوند مگر با مدیریت دانش. در این خصوص شرکت بازرگانی کیمیا تجارت بهنام  با شماره ثبت 1868 با سابقه طولانی در بحث تجارت بین المللی تجربیاتی را دارد که مایل است با شما تجار و بازرگانان کل دنیا سهیم شود و نقش خود را در ایجاد تجارت بین المللی ایفا نماید.قابل ذکر است که شرکت بازرگانی کیمیا تجارت بهنام شرکت از نوع مسولیت محدود میباشد که اقای بهنام حسینی مدیرعامل و رئیس هیت مدیره ان میباشد.هم اکنون دفتر مرکزی این شرکت در کشور ایران-شهر شیراز-مجتمع تجاری خلیج فارس میباشد که اطلاعات کامل موقعیت و تماس شرکت در صفحه ی ارتباط با ما موجود میباشد.در حال حاضر عمده فعالیت این شرکت صادرات محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی میباشد.
همچنین شما بزرگواران میتوانید برای بدست اوردن اطلاعات در مورد مدیرعامل و رییس هیت مدیره اینجا کلیک کنید.

شرکت بازرگانی کیمیاتجارت بهنام

شرکت بازرگانی کیمیاتجارت بهنام

شرکت بازرگانی کیمیا تجارت بهنام تامین کننده محصولات زیر می باشد:

فراورده های نفت:

ال پی جی:

گاز نفتی مایع‌شده یا ال‌پی‌جی (به انگلیسی: Liquefied Petroleum Gas) به دو گاز هیدروکربنی بوتان و پروپان یا ترکیب آن‌ها گفته می‌شود که در حالت مایع نگه داشته می‌شوند. معمولاً مقادیر کمی از ترکیباتی چون پروپیلن و بوتیلن نیز در گاز مایع موجود است. گاز مایع بیشتر برای کاربردهای گرمایشی و به عنوان سوخت وسایل نقلیه استفاده می‌شود. همچنین در ساخت افشانه‌ها و به عنوان گاز خنک‌کننده در وسایل سرمازا همچون یخچال و فریزر نیز استفاده می‌شود.

ال‌پی‌جی در پالایشگاه محصول فرعی پالایش گاز طبیعی و پالایش نفت خام است. ارزش حرارتی گاز مایع ۴۶٫۱ مگاژول/کیلوگرم است که بالاتر از بنزین و نفت کوره است و در وزن مساوی انرژی بالاتری تولید می‌کند اما ارزش حرارتی آن در حجم مساوی کمتر است چون گاز است و تراکم کمتری دارد. هر لیتر گاز مایع ۵۰۰ تا ۵۸۰ گرم و هر لیتر بنزین ۷۱۰ تا ۷۷۰ گرم وزن دارد. این گاز در دمای ۲۱ درجه سلسیوس تحت فشار حداکثر ۸ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع به مایع تبدیل می‌شود؛ و در زمان تولید فاقد رنگ و بو و حتی مزه است که برای ایمنی بیشتر به آن ترکیبات گوگرد دار به نام مرکاپتان (که شامل اتیل مرکاپتان و متیل مرکاپتان) اضافه می‌شود.

ال‌پی‌جی را نباید با ال‌ان‌جی (گاز طبیعی مایع‌شده) اشتباه گرفت. ال‌ان‌جی در واقع همان گاز طبیعی (عمدتاً متان و اتان) است که برای حمل‌ونقل راحت‌تر و مقرون به صرفه تر به صورت مایع درمی‌اید. سی‌ان‌جی نیز گاز طبیعی است که فشرده شده تا حجم کمتری را اشغال کند.

گوگرد:

(به انگلیسی: Sulfur) در جدول تناوبی در سمت چپ کلر، زیر اکسیژن و بالای سلنیوم جای گرفته‌است و نماد شیمیایی آن S و عدد اتمی آن ۱۶ است. اکتشاف این عنصر به پیش از تاریخ بازمی‌گردد.

یک نافلز بدبو، بدمزه و چند ظرفیتی است که بیشتر به شکل بلورهای زرد رنگ موجود است. ازبین برنده کک و و برای کود و کشاورزی مفید است.این عنصر به صورت اولیه در کودها استفاده می‌شود؛ ولی به صورت گسترده‌تر در باروت، ملیّن‌ها، کبریت‌ها و حشره‌کش‌ها نیز به کار گرفته می‌شود.

روغن موتور:

ترکیبات پیچیده‌ای هستند که از روغن پایه و انواع افزودنی‌ها تشکیل شده‌اند. هر خودوریی برای اینکه بتواند عملکرد صحیحی داشته باشد، به روغن مناسب موتور نیاز دارد. در حقیقت، روغن موتور یک عنصر ضروری برای موتور خودرو می‌باشد. با افزایش سن موتور، اهمیت استفاده از روغن مرغوب، روزبه‌روز بیشتر احساس می‌شود.

در حالت کلی می‌توان گفت، روغن موتورها که گاهی اوقات روانکار نیز نامیده می‌شوند، دسته‌ای از روغن‌ها‌ هستند که برای کاهش اصطکاک، حرارت و سایش بین اجزای مکانیکی موتور که در تماس با یکدیگر هستند، استفاده می‌شوند.

داشتن موتوری سالم‌ با عمری طولانی‌تر، مستلزم تغذیه موتور از یک روغن موتور مناسب است. عدم استفاده از روغن مناسب باعث می‌شود قطعات موتور خودرو خراب شده و در نهایت موتور، آسیب جدی ببیند. از آنجایی که تعویض قطعات موتور بسیار سخت بوده و هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، بنابراین بهتر است از روغن موتور مناسب استفاده کنید تا دچار هزینه‌های اضافی و سرسام‌آور تعمیر و یا تعویض موتور خودرو نشوید.

روغن پایه:

روغن پایه به روغنی گفته میشود به عنوان یک پایه برای روانکار محسوب میشود. پس از اضافه کردن مواد افزودنی به روغن پایه ،روانکار نهایی بدست می آید. روغن پایه ها از لحاظ حجمی مهمترین جز تشکیل دهنده روانکار ها میباشند و از لحاظ وزنی بطور متوسط بیش از 95درصد فرمولاسیون یک رولانکار را تشکیل میدهد.

بیشتر روغن پایه مصرفی در جهان امروزه از پالایش نفت خام بدست می آید. از آنجا که بخش عمده از روغن پایه های مورد استفاده در تولید روانکارها از منابع نفتی بدست می آید ،صنعت روغن پایه به عنوان قسمتی از صنایع نفتی بشمار میرود. ویژگی های روغن پایه بدست آمده از نفت وابسته به نوع نفت خام و چگونکی عملیات پالایش است .روغن پایه های نفتی اجزا شیمیایی خود را چه مطلوب و چه نا مطلوب از نفت خامی که طی فرآیند پالایش بدست آمده است، به ارث میبرند.

پتروشیمی:

متانول:

متانول يا متيل الكل كه ساده ترين نوع الكل هاست با فرمول شيميايي CH3OH شناخته مي شود.مايعي سبك، فرار و بدون رنگ و قابل اشتعال است. اين ماده بسيارسمي است به طوري كه قورت دادن يا استنشاق آن مي تواند باعث كوري يا مرگ شود متانول در توليد بسياري از محصولات نهايي مانند حلال ها، رنگ ها، پلاستيك ها و ضد يخ ها مورد استفاده قرار ميگيرد.

همچنين متانول به صورت محدود به عنوان سوخت در موتورهايي با سيستم احتراق داخلي استفاده ميشود. لازم به ذكر است كه بخش اعظم متانول توليدي در جهان صرف توليد اسيد استيك و فرمالدئيد ها MTBE مي شود.

اوره:

یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی 2CO(NH2) می باشد. این ترکیب بی رنگ، بی بو و نسبتاً غير سمي بوده و داراي حلاليت بالايي در آب مي باشد.از اوره به صورت گسترده اي در كودهاي شيميايي به عنوان يك منبع غني و مناسب نيتروژن استفاده مي شود.

آمونیاک:

آمونیاک به عنوان ماده ای غیر آلی و بی رنگ،  بسیار تحریک کننده با بوی تند و خفه کننده میباشد که فرم معمول آن به صورت مایع است.

تولید مواد شیمیایی مختلف مثل نیتریک اسید  و استفاده از آنها در صنایع مختلف از جمله کاربردهای آن است.

نرمال پارافین:

نرمال پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می آید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد. ولی با انجام تصفیه، خلوص آن افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می آید.

مونواتانول امین:

آمینو الکل به طور صنعتی از سال 1930 تولید شده است. با این حال، تولید آن ها در مقیاس بزرگ تنها پس از سال 1945 شروع شد، زمانی که فرایند آلکوکسی شدن به واسطه ی اکسید اتیلن و پروپیلن اکسید جایگزین فرایند قدیمی تر کلر هیدرین شد. در صنعت، آمینو الکل ها معمولا به عنوان معادن آلکانول آمین ها تعریف می شوند. اتانول آمین ها (آمینو اتانول ها) و پروپانول آمین ها (آمینو پروپانول ها) از ترکیبات مهم این گروه هستند. هر دو ماده ی اشاره شده به طور گسترده ای در تولید پودر های سورفکتانت در تصفیه گاز استفاده می شود.

مواد اولیه پلیمری:

پلیمر نوعی ماده‌ی درشت مولکول است

که از مولکول‌های بسیار بزرگ و زیرواحدهای تکرارشونده ساخته شده است.

نوع طبیعی و مصنوعی این ماده به دلیل

ویژگی‌های متنوع خود به وفور در زندگی روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پلیمرها در همه جا پیدا می‌شوند،

از پلاستیک‌های مصنوعی همچون پلی استراین گرفته

تا پلیمرهای زیستی طبیعی همچون DNA و

پروتئین‌ها همگی پلیمرهایی هستند

که نقشی اساسی را در زندگی ما انسان‌ها ایفا می کنند.

خدمات شرکت:

صادرات:

بصورت کلی صادرات یعنی اینکه کالایی از یک کشور به کشور دیگر جت معامله انتقال داده  شود.شاید چند سال قبل مفهوم صادرات در اقتصاد زیاد جا باز نکرده بود ولی امروزه حرف از قدرت صادراتی کشورها مطرح است بدین معنی که هر کشوری که  بیشتر صادرات داشته باشد از قدرت اقتصادی بیشتری برخوردار است

واردات:

به صورت کلی واردات کالا یعنی اینکه کالایی از خارج از کشور میخواهد وارد کشور دیگری بشود .برای انجام چنین کاری نیاز به طی مقدماتی می باشد همانطور که در مقالات قبلی گفتیم هر کسی نمی تواند به کشوری واردات کالا داشته باشد.برای یک کشور داشتن شرایطی می باشد که افرادی که بخواهند این کار را بکنند ابتدا بایستی مجوزات لازم را داشته باشند.

کارگزاری:

 بروکر یک شخص یا شرکتی می‌باشد که نقش واسط بین خریدار و فروشنده را برعهده دارد و

شرایط لازم را به منظور انجام معامله بین طرفین فراهم میکند. به این اشخاص یا شرکت ها کارگزار نیز می گویند.

کارگزارها در واقع یک نهاد مالی غیر بانکی میباشند که فقط مختص یک نوع بازار نیستند

و هر بازار بروکر مخصوص به خود را دارد. آنها دستمزد خود را به صورت کمیسیونی دریافت می کنند.

یکی از معروف ترین کارگزار ها، کارگزار بورس می باشد. استفاده از یک کارگزار برای انجام دادن

یک معامله یا حتی به عنوان مشاور یا واسطه، هزینه های زیادی را برای شما به دنبال دارد پس بهتر است

زمانی از کارگزار استفاده کنید که اطلاعات کافی برای انجام یک معامله ندارید.

ترانزیت:

واژه ترانزیت Transit یک اصطلاح لاتین است.

در زبان‌های انگلیسی و فرانسه معادل کلمه جابجایی، عبور دادن و یا منتقل کردن می‌باشد.

در فرهنگ لغت آکسفورد، کلمه Transit به معنای انتقال دادن

افراد یا اشیا از یک نقطه به نقطه‌ای دیگر تعریف شده است.

در زبان فارسی، واژه ترانزیت یک اصطلاح حقوقی و مرتبط با رویه‌های گمرکی است.

کلمه و مفهوم ترانزیت بسیار پرکاربرد است و به گوش همه ما کلمه‌ای کاملا آشنا است.

این وجود، گاهی برخی فعالان عرصه حمل‌ونقل یا افرادی که با امور صادرات و واردات سر‌‌وکار دارند، مفهوم ترانزیت را در معنای صحیح استفاده نمی‌کنند.

شرکت بازرگانی چیست؟

شرکت بازرگانی به آن دسته از شرکت‎هایی گفته می‌شود که فعالیت اصلی و هدف آن‌ها تجارت است.

در واقع موضوع فعالیت این شرکت‌ها صادرات کالا، واردات کالا، خرید، فروش و کلیه فعالت‌های بازرگانی خارجی و داخلی است.

به بیان ساده‌تر یک شرکت بازرگانی، همان کسب و کارهای بازرگانی و تجاری است که فعالیت‌هایی

مانند واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز، خرید و فروش، توزیع و پخش کالا (حمل و نقل)، اخذ مجوز،

مشاوره، آموزش و برخی موارد دیگر را انجام می‌دهد.

اقسام شرکتهای بازرگانی:

شرکت های سهامی:

 سرمایه در آن به سهام تقسیم می شود و مسئولیت صاحبان سهام به مبلغ اسمی سهام

آن ها محدود می شود و دارای دو نوع شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص می باشد.

شرکت تضامنی: 

مسئولیت شرکاء در این شرکت، محدود به سرمایه نمی باشد و شرکاء علاوه بر سرمایه،

مسئول کلیه قروض و تعهدات شرکت می باشند.

شرکت با مسئولیت محدود:

 این شرکت بین دو و یا چند نفر برای انجام امور تجاری تشکیل می شود و هر یک از شرکاء به اندازه سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت می باشند.

شرکت مختلط غیر سهامی:

 این شرکت برای انجام امور تجاری با نام مخصوصی بین یک و یا چند نفر شریک ضامن بدون انتشار سهام تشکیل می شود.

شرکت مختلط سهامی: 

این شرکت با نام مخصوصی بین یک عده شریک سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.

شرکت نسبی: این شرکت برای امورتجاری با اسم مخصوصی بین دو و یا چند نفر تشکیل می شود

و مسئولیت هر شریک به میزان سرمایه وی می باشد.

شرکت تعاونی تولید ومصرف: 

این شرکت برای رفع نیازمندی های مشترک و بهبود وضع اقتصادی واجتماعی

شرکاء از راه خودیاری، تشویق به پس انداز، کمک متقابل و همکاری تشکیل می شود.

کار شرکتهای بازرگانی چیست؟

  1. انجام خرید.
  2. فروش.
  3. توزیع.
  4. صادرات و واردات کلیه ی کالاهای مجاز بازرگانی.
  5. اخذ و اعطای نمایندگی شرکت در کلیه ی نمایشگاه ها و سمینارها و همایش های داخلی و خارجی.
  6. ترخیص کالا از گمرکات داخلی و بین المللی.
  7. گشایش اعتبارات و ال سی نزد بانک ها.
  8. اخذ و اعطای نمایندگی های  مجاز بازرگانی.
  9. شرکت در نمایشگاه ها و غرفه آرائی.
  10.  اخذ وام و تسهیلات از کلیه بانکها و موسسات مالی و اعتباری.

 

  • تاریخ انتشار : 2018-08-15
  • نظرات : بدون نظر
  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :